Sport

ORIENTARE IN ALERGARE – 6 sportivi, 18 medalii pentru Maratin-Rivulus Dominarum la Festivalul de la Goroniste

Clubul Sportiv Maratin-Rivulus Dominarum Baia Mare a trimis sase sportivi la Festivalul de orientare de la Goroniste (judetul Bihor). Maramuresenii au obtinut doua locuri 1 si 16 locuri 2 in total la cele trei competitii care au compus festivalul.
Cupa Prietenia (concurs de vanare de posturi), Cupa Varadinum (la medie distanta) si Cupa Madaras (in echipe de doi) au fost cele trei oferte ale organizatorilor. Au participat sportivi de la cluburi din Cluj, Arad, Oradea, Madaras, Baia Mare si din Ungaria. In total au fost peste 150 de concurenti.

“Sportivii de la Maratin Rivulus Dominarum Baia Mare au avut o comportare buna, astfel ca, la categoria de 10 ani, atat la fete, cat si la baieti, cei de la Maratin Rivulus Dominarum au fost in toate zilele pe podium, prin Florina Pop si Sebastian Dumitrean. Rezultate excelente la categoria sportivilor de elita a obtinut Samir Pop, acesta obtinand locurile 2 in primele doua etape si locul 1 in ultima, in cadrul careia a facut echipa cu Catalin Buta”, a mentionat Conrad Nagy, presedintele clubului baimarean.

Au mai urcat pe podium la traseele de grupa C Nicolae Gheorghe si Conrad Nagy. Sportivii au fost recompensati cu diplome, medalii, cadouri si cupe. A fost organizata si o tombola, in cadrul careia sportivii au primit diferite articole sportive.

Date si foto furnizate de presedintele Maratin-Rivulus Dominarum Baia Mare, Conrad Nagy.
Sursa: George Dragu