Sanatate

ORAR SCHIMBAT – Programul de vizita din Spitalul Judetean se modifica de astazi, 1 iulie

Foto: Spitalul Judetean Baia Mare (c) eMaramures.roIncepand din prima zi a lunii iulie, programul pentru vizitarea pacientilor internati in Spitalul Judetean de Urgenta „Dr. Constantin Opris” din Baia Mare se modifica. Apartinatorii vor putea urca de acum pe sectii zilnic intre orele 13.00 si 17.00.

Practic, se va putea intra mai repede in spital pentru vizite, insa se va impune plecarea din saloane ci o ora mai devreme decat pana acum. Modificarea a venit ca o reactie a conducerii unitatii spitalicesti la doleantele mai multor persoane domiciliate in localitatile de pe raza judetului Maramures.

„Am facut aceasta modificare a programului de vizita ca urmare a sesizarilor verbale primite de la mai multe persoane care nu locuiesc in Baia Mare si care se pare ca pierdeau autobuzul de intoarcere in localitatile de domiciliu. Astfel, am decis sa venim in sprijinul acestora si am decis ca vizitele sa inceapa cu doua ore mai devreme”, a explicat pentru eMaramures directorul medical al spitalului, Radu Dragos.

In ceea ce priveste tariful biletului de intrare, acesta va ramane nemodificat, la valoarea de 3 lei. La fel ca pana acum, vizitatorii vor putea urca gratuit pe sectii doar in zilele de joi si duminica.

Sursa: Gabriela Kuhajda