112

Opriţi cu focuri de armă, la graniţa cu Ucraina

Poliţiştii de frontieră au fost din nou nevoiţi să facă uz de armamentul din dotare pentru a-i opri pe contrabandişti. Ei au observat noaptea trecută, in zona localitatii valea Viseului,  trei persoane care transportau de la frontieră de stat spre interiorul ţării colete cu ţigări. O echipa de intervenţie a ajuns de îndată la faţă locului şi a acţionat pentru reţinerea bărbaţilor , însă pentru că aceştia nu s-au supus somaţiilor legale prin voce au fost trase patru focuri de avertisment în plan vertical.

În acel moment, cei în cauza au abandonat coletele şi s-au îndreptat spre teritoriul statului vecin fapt pentru care au fost anunţate imediat autorităţile de frontieră ucrainene.

În zona au fost descoperite şase colete care au fost duse la sediul sectorului, unde în urmă inventarierii a rezultat cantitatea de 3.000 pachete cu ţigări de provenienţă ucraineană, în valoare de 35.100 lei.

Şi în acest caz ţigările au fost ridicate în vederea confiscării, iar în continuare se fac verificări pentru identificarea persoanelor implicate.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *