Actualitate Comunitate

Oportunitate – Voluntariat în Polonia cu Team for Youth Association

Biblioteca-Schimbării-III

Team For Youth Association caută un voluntar pentru un proiect Serviciul European de Voluntariat cu începere în septembrie 2017, în Polonia în orașul Lodz. Voluntarul va lucra în Biblioteca din Lodz, cu 3 nivele organizând ”Cluburi Europene la Bibliotecă”  sau va putea opta pentru lucrul cu copii din grădiniță sau școala gimnazială. Scopul acestor activități este același: de a stârni interesul copiilor pentru valorile promovate de uniunea europeană, pentru călătorii și pentru artă și cultură.

DETALII:

 

ACTIVITĂȚI

Voluntarul va lucra în bibliotecă, alături de cititorii tineri implicați în activități, alți voluntari SEV și personalul bibliotecii. Activitățile se desfășoară de luni până vineri (5 zile pe săptămână).

Voluntarul va lucra în aceeași locație într-o sală special amenajată, iar temporar va avea activități în alte biblioteci din oraș sau în spații amenajate pentru activități educaționale sau culturale. De asemenea, voluntarul va vorbi despre România, va promova tradițiile românești și va vorbi despre experiența sa ca voluntar internațional. Va primi în utilizare o secțiune online a bibliotecii pe care va scrie articole de tip blog sau testimoniale, despre experiența lui în Lodz.

Formularul de înscriere se poate completa până în 28 iulie 2017. Mai multe detalii găsiți pe pagina http://www.t4uth.ro/ sau pe email la adresa [email protected]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *