Monden

OPERATIUNE – O reclama ceausista din centrul municipiului Baia Mare a devenit istorie (GALERIE VIDEO)

Foto: reclama ceausista - bulevardul Bucuresti Baia MareVezi VIDEO
Vezi VIDEO editat
Baia Mare abunda de simboluri comuniste. Pe unele doar un ochi exersat le mai vede, altele sunt la vedere, dar ignorate complet, cum a fost si reclama la magazinul de incaltaminte care a functionat pana in 1989 la parterul blocului numarul 2 de pe bulevardul Bucuresti. Inscriptia cu litere de o schioapa, prinsa de fatada imobilului aflat chiar in centrul orasului, a fost data jos de angajatii unei firme de publicitate, care au inlocuit-o rapid cu un mesh.

Literele care formau cuvantul ”incaltaminte” au fost demontate in cursul zilei de azi, 10 iulie, operatiunea fiind justificata de autoritatile locale prin faptul ca acestea erau extrem de ruginite.

Mai precis, dispozitia pentru inlaturarea reclamei a fost data de conducerea Primariei Baia Mare sub pretextul ca literele reclamei, realizate din fier, reprezinta un real pericol pentru trecatori. Potrivit reprezentantilor firmei clujene de publicitate care a dus la bun sfarsit operatiunea, municipalitatea i-a contactat ca sa le incredinteze lucrarea.

Foto: reclama ceausista - bulevardul Bucuresti Baia Mare

Sursa: Anca Popescu