Actualitate

Omul în care românii au cea mai mare încredere. Probleme mari pentru Iohannis dacă se decide să candideze împotriva lui

Raed Arafat conduce lista persoanelor de încredere în România, arată un sondaj Sociopol, făcut public miercuri. Potrivit acestuia, pe locul doi este primarul Capitalei, Gabriela Firea, în timp ce şeful statului, Klaus Iohannis, este pe poziţia a treia, iar Laura Codruţa Kovesi ocupă locul patru.

Sondajul Sociopol arată că lista de persoane publice este condusă de către Raed Arafat, în care au încredere jumătate din români (50%) Pe următoarele două locuri, la strânsă concurenţă,ca de obicei în ultimele sondaje, sunt Gabriela Firea (25%) şi Klaus Iohannis (24%). Un sfert din români au încredere în aceşti doi oameni politici

În Laura Codruţa Kovesi au încredere o cincime din români (19%) – nivel asemănător cu cel din sondajele anterioare.

În Călin Popescu Tăriceanu au încredere aproape o cincime din români (17%), în timp ce Liviu Dragnea au încredere 15%, un nivel uşor mai ridicat faţă de sondajele anterioare.

În Mugur Isărescu au încredere tot o şesime din români (14%), acesta prezentând o eroziune marcată faţă de sondajele anterioare Sociopol. Dacian Cioloş are încrederea a 13% dintre cei chestiionaţi.

În Victor Ponta şi în Viorica Dăncilă au încredere 12% din români – niveluri asemănătoare cu cele din sondajele anterioare, în timp ce Ludovic Orban are parte de încrederea a 8% dintre românii chestionaţi, cu o uşoară creştere faţă de sondajele anterioare

Lista este încheiată de Traian Băsescu, în care au încredere doar 7% din români – nivel asemănător cu cel identificat în sondajele anterioare.

Sondajul a fost realizat de Sociopol, institutul coordonat de sociologul Mirel Palada, pe un eşantion de 917 persoane, în perioada 22-26 iunie 2018. Marja de eroare este de +/-3%.

2 Responses

  1. Zau ca te apuca rasul dupa ”sondajele” astea de rahat! Cu toate ca Fi-rea este o parasuta si o nemernica de te ia greata,este pe locul 2 in clasament inaintea Presedintelui care este un adevarat domn! Unde au fost facute aceste ”sondaje”,in centrul capitalei??! Restul tarii banuiesc ca nu conteaza…Si nu cred ca s-ar ajunge ca Raed Arafat sa candideze pe vreun post in parlament! Pai numai la gandul ca,vezi Doamne,Iohannis nu a fost ortodox ca majoritatea credulilor si ca este neamt si nu un ”adevarat roman” ce mare tam-tam a facut! Toti prostii au cazut in plasa! Ganditi-va ce efect ar avea in cazul lui Raed cand el de fapt e sirian si in plus are religia islamica! :)))

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *