GHID - AGENDA ZILEI

OMENIE – Cina intre prieteni. Eveniment caritabil cu invitati speciali organizat de Asociatia Autism Baia Mare

Fiecare copil are ritmul propriu de dezvoltare. Unii recupereaza mai repede, altii mai greu. Identificate corect si din timp, tulburarile de dezvoltare se pot recupera mult cu ajutor de specialitate si interventie constanta. In 22 octombrie va invitam la Cina intre prieteni! Prin terapie continua viata copiilor cu tulburari de dezvoltare si a familiilor lor se schimba: devin mai afectuosi si mai apropiati de parinti, frati si surori, mai activi, mai implicati in viata comunitatii, mai fericiti.

Artistii baimareni Nora Denes si Razvan Pasca, actorii teatrului independent Artscape Baia Mare, cunoscutul chef Horia Simon, precum si moderatorul Dan Cristian Coarda au raspuns pozitiv invitatiei de a se alatura demersului Asociatiei Autism Baia Mare.

Copiii trebuie sa rada si sa se joace, sta in puterea noastra sa le aratam drumul.

Toti banii stransi in urma vanzarii invitatiilor vor fi utilizati pentru a asigura continuitatea sedintelor de terapie pentru cei 100 de copii cu tulburari de dezvoltare de la Centrul de Zi Autism Baia Mare.

In 22 octombrie, de la ora 18:30, la Restaurant Casa Crisan ne vom bucura de un meniu special pregatit de catre Chef Horia Simon si Paul Siserman (fost concurent Masterchef), de muzica faina cantata de Razvan Pasca si Nora Denes, de un moment de improvizatie alaturi de trupa Teatrului Independent Artscape, dar mai ales de o seara speciala alaturi de prieteni dragi.

Pentru orice detalii sau pentru achizitia de invitatii, ne puteti contacta la telefon 0730.557746 sau pe e-mail [email protected]

Va asteptam cu mare drag si cu speranta ca vom scrie impreuna o poveste frumoasa pentru copii frumosi.

Sursa: Asociatia Autism