Cultura

Ofertă inedită a Teatrului Municipal: Spectacol de teatru şi cina cu actorii principali

Ofertă inedită a Teatrului Municipal Baia Mare. Spectatorii pot asista la o piesă deosebită: “Prah” şi apoi pot lua cina chiar în decorul de pe scenă cu cei doi actori principali ai producţiei.

“Ce poate fi mai plăcut într-o sâmbătă seara decât un spectacol de teatru și apoi o cină pe scenă, împreună cu protagoniștii?
Dacă doriți să va bucurați de așa o șansă, nu trebuie decât să fiți prezenți sâmbătă 20 ianuarie,de la ora 19.00 la spectacolul ”Prah”, regia Cătălin Mardale, iar doi spectatori norocoși, prin tragere la sorți, vor putea petrece o seară de neuitat, într-un decor atipic”, promit reprezentanţii Teatrului Municipal.

Producţia de teatru “Prah” este o poveste actuală, o poveste care ilustrează perfect realitatea zilelor noastre.

”După o viață modestă și plină de lipsuri, câștigarea unei sume imense la loterie poate să-ți dea viața peste cap. Odată ajunși în posesia biletului buclucaș, cei doi protagoniști ai piesei îl ascund într-o cutie veche de cacao Prah și încep să viseze la elicoptere, drezină, un Saab, o insulă în Adriatica, călătorii în lumea largă, hoteluri de lux. Numai că perspectiva îmbogățirii peste noapte îi aruncă pe cei doi soți într-un haos comunicațional și existențial.”

 

One Response

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *