Actualitate Comunitate Cultura

Ofertă de tabără de vară, pentru copii

Școala primară ”Ep. Dr. Alexandra Rusu” din Baia Mare organizează o tabără de vară cu diferite activități în limbile germană, engleză și franceză, pentru două grupe de vârstă: copii între 6-9 ani și 9-12 ani.

Tabăra de vară se organizează pe o perioadă de 4 săptămâni, în perioada 3 iulie – 28 iulie, având următorul program: în prima săptămână, modulul Diferiți dar împreună (să cunoaștem… emoțiile). În a doua săptămână – Apă-aer-foc-pământ (să cunoaștem… armonia). În ultima jumătate a taberei, Școala Primară ”Ep. Dr. Alexandra Rusu” propune următoarele module: Prichi Chef (să cunoaștem… talentul) și Ala Bala Portocala (să trăim… bucuria).

Copiii beneficiază de 4 mese pe zi, activitățile fiecărei zile desfășurându-se între orele 08:30 – 16:00. Părinții trebuie să scoată din buzunar 300 de lei pentru fiecare săptămână și beneficiază de următoarea ofertă: patru module la preț de trei.

Cei interesați pot lua legătura cu Școala ”Alexandra Rusu” sunând la numerele de telefon 0362803010 și 0761015278, trimițînd un e-mail la adresa [email protected] sau mergând personal la sediul instituției, la următoarea adresă: str. Gheorghe Marinescu, nr. 1, Baia Mare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *