Actualitate

O voluntară a fost desemnată cea mai frumoasă femeie din lume

Reprezentanta Mexicului, Vanessa Ponce de Leon, în vârstă de 26 de ani, model şi voluntară, a fost aleasă Miss World la cea de-a 68-a ediţie a celebrei competiţii de frumuseţe. Miss Mexic 2018 este licenţiată în afaceri internaţionale şi membră în consiliul de conducere al unui centru de recuperare pentru tinere dependente de diverse substanţe.

Noua Miss World are o diplomă în Business Internaţional şi a lucrat ca model şi gazdă TV. Ea este, de asemenea, implicată în activitaţi de caritate în consiliul de administraţie al unui centru de reabilitare pentru tinere dependente de diverse substanţe şi în cadrul Migrantes en el Camino. Este, de asemenea membră a Institutului Naţional al Tineretului. “Nu-mi vine să cred, chiar nu-mi vine să cred. Toate fetele merită acest titlu, sunt mândră că le reprezit pe toate, şi voi face tot ce pot. Mulţumesc mult, tuturor,” a spus noua Miss World 2018 în culise.

În finala Miss World, care a avut loc sâmbătă, la The Beauty Crown Grand Theatre din Sanya, China, Vanessa Ponce de Leon şi-a primit coroana de regină a frumuseţii din partea câştigătoarei de anul trecut, Manushi Chhillar, din India.

 

 

Ceremonia colorată a inclus şi un recital al trupei americane Sister Sledge, care a interpretat, printre altele , hitul ei disco din 1979 “We Are Family”.

 

 

 

Miss World, înfiinţat în 1951, de Eric Morley, a fost iniţial un concurs dedicat exclusiv costumelor de baie şi era denumit “Festival Bikini Contest”. Ediţia din 2015 a marcat o premieră în istoria acestei competiţii, fiind eliminată proba costumelor de baie. Organizatorii au declarat la momentul respectiv că vor ca Miss World să se diferenţieze de alte evenimente de profil, punând un mai mare preţ pe inteligenţa şi personalitatea candidatelor decât pe frumuseţea lor.

 

 

Miss World se numără printre cele patru competiţii de frumuseţe internaţionale majore din punct de vedere al importanţei evenimentului – “The Big Four Major Pageants” -, alături de Miss Earth, Miss International şi Miss Universe. Creat în Marea Britanie, Miss World a fost primul concurs internaţional de frumuseţe major ce a avut loc la nivel mondial. Miss World este şi cea mai longevivă competiţie internaţională de frumuseţe.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *