Actualitate

O nouă captură a poliţiştilor de frontieră. 20.000 de pachete cu ţigări confiscate de la contrabandişti

Peste 20.000 pachete cu ţigări au fost confiscate de poliţiştii de frontieră, înainte să ajungă pe piaţă neagră. Captura a fost făcută de poliţiştii de frontieră din cadrul Inspectoratului Teritorial al Poliţiei de Frontieră Sighetu Marmaţiei.

Aceştia cercetează un bărbat cu dublă cetăţenie, maghiară şi ucraineană, pentru săvârşirea infracţiunii de contrabandă după ce acesta a ascuns ţigările în mai multe locuri special amenajate din interiorul vehiculului său şi se pregătea să le introducă în ţară. Au încercat sa il oprească pentru control, însă bărbatul şi-a continuat drumul.Uurmărit fiind la scurtă vreme a abndonat maşină. A fost reţinut la scurtă vreme şi condus cu tot cu autoturism, la sediul poliţiei de Frontieră pentru un control amănunţit.
Astfel, în urmă verificărilor efectuate s-a stabilit că şoferul maşinii se numeşte Szabolcs E., are 20 de ani, cu dublă cetăţenie maghiară şi ucraineană. La cercetarea amănunţită a maşinii, poliţiştii de frontieră au descoperit, ascunse în locuri special amenajate în caroseria ţigările de contrabandă, care au fost ridicate in vederea confiscării.
Şoferul maşinii este cercetat pentru săvârşirea infracţiunii de contrabandă, urmând să fie continuate cercetările pentru documentarea întregii activităţi infracţionale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *