Actualitate

O femeie și-a organizat nunta, până la cel mai mic detaliu, deşi nu are mire

Orice femeie şi-a imaginat măcar o dată cum arată ziua nunţii sale. O irlandeză, însă, a dus visul mai departe şi şi-a planificat până la cel mai mic detaliu nunta. Un singur lucru îi mai lipseşte! Un mire care să-i stea alături.

După ce fiecare relaţie pe care a avut-o a fost un eşec,Theresa Mahon a decis să spargă ghinionul. Nu a mai avut răbdare să-şi întâlnească alesul şi a început să-şi organizeze petrecerea. A cheltuit 2.500 de lire sterline până acum. 1.000 de lire a costat doar rochia.

Theresa Mahon: Mi-am comandat chiar şi pantofi din America. Arată ca şi cum ar fi din sticlă. Sunt complet transparenţi, la fel şi tocul lor. Vreau un castel. Acum poţi avea o petrecere ca a Cenuşăresei. 

Dacă îşi va întâlni prinţul, irlandeza în vârstă de 38 de ani vrea să se căsătorească după doar o lună şi jumătate de relaţie. Nu va renunţa însă la rochie şi la cântecul pe care mirii vor dansa la începutul petrecerii.

Theresa Mahon: Cântecul este “A Thousand Years” al Christinei Perri. Versurile înseamnă foarte mult pentru mine. A aşteptat atât de mulţi ani să întâlnească această persoană şi în sfârşit a întâlnit-o. Acesta este motivul pentru care nu l-aş schimba.

Povestea femeii a stârnit controverse pe reţelele de socializare. Unii internauţi au făcut glume pe seama ei, alţii au fost de părere că trebuie să ceară ajutorul unui psiholog.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *