112

O femeie din Suciu de Sus, prinsă în flagrant cu aproape 1.000 pachete cu ţigări de contrabandă

Activităţile poliţiştilor pentru descurajarea comerţului ilicit cu ţigări de contrabandă constituie o prioritate şi în anul 2019. O femeie din Suciu de Sus, prinsă în flagrant de poliţişti cu aproape 1000 pachete cu ţigări de contrabandă, este cercetată în cadrul dosarului penal întocmit pe numele ei.

Poliţiştii Secţiei 7 Poliţie Rurală Suciu de Sus, în colaborare cu cei din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice, continuă acţiunile în vederea identificării şi tragerii la răspundere a persoanelor care depozitează, comercializează sau deţin ţigări netimbrate în România.

În cadrul activităţilor desfăşurate în weekend-ul trecut pe raza localităţii Suciu de Sus, a fost prinsă în flagrant o femeie de 53 de ani, din localitate, care depozita în autoturism şi în imobilul în care locuieşte aproape 1000 pachete cu ţigări de contrabandă, fără a deţine documente legale de provenienţă.

Cele 19.560 ţigarete de contrabandă găsite precum şi suma de 5.700 lei, despre care există indicii că provine din comiterea de infracţiuni, au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor. A fost întocmit dosar penal, iar poliţiştii continuă cercetările pentru identificarea tuturor persoanelor implicate în activitatea infracţională şi tragerea acestora la răspundere penală.

Foto – arhivă

2 Responses

  1. Pai e greu de prins poneiu si nevastasacei mai mari contrabandisti din targu . El isi vinde tigarile la doi pasi de politie la crajma lu marie zisa lebada e greu pentru organe sa faca ceva incompetenta e maxima

  2. Poi daca poneiu din tg lapus cotizeaza unde trebuie nu are dc sa-l prinda pt ca asa toata lumea e fericita si ponei si marie de la lebede si politia de lar prinde pe ponei ce ar face unu politisi care mereu is la el in bar si la aparate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *