Monden

O FEMEIE CAT O SUTA – Pepe, in mari tandreturi cu un model sexy, in singurul pat din casa (VIDEO)

Foto: Pepe - videoclip nou (c) Bogdan GrigoreVezi VIDEOCLIP

Pepe revine cu un nou single pe care-l lanseaza odata cu videoclipul acestuia. Rolul principal feminin a fost jucat de Adriana, un model cu care Pepe a mai colaborat si pentru “Inima Nebuna”. “O femeie cat o suta” este numele piesei pe care artistul a compus-o cu cativa ani in urma si-n care acesta sufera dupa despartirea de o femeie din viata sa. Noul single este extras de pe cel mai nou album, “Arunca-mi o privire”, lansat la finalul anului trecut, iar videoclipul a fost lansat recent.

 

Pepe si-a lansat in premiera noul clip la emisiunea Happy Hour”, unde a povestit despre “vacanta de miere” pe care-a avut-o alaturi de sotia sa Raluca.

 

In emisiunea moderata de Catalin Maruta, artistul a explicat ca versurile noii piese nu sunt dedicate cuiva iar “muza” lui din acel moment nu a fost nicidecum Oana Zavoranu.        

 

”Piesa este un cover. Textul a fost scris acum doi ani de zile, cand imi era bine cu Oana Zavoranu, deci nu ea a fost muza acestei piese. Scenariul videoclipului te poate duce cu gandul la asta, pentru ca intru in casa si nu mai gasesc mobila, dar aici nu depun plangere”, a spus Pepe despre piesa “O femeie cat o suta”, despre care unii au speculat ca ar fi fost compusa pentru Oana, fosta lui sotie.

Foto: Pepe – videoclip nou (c) Bogdan Grigore

Sursa: Ioana Osan