Actualitate Comunicate de presa Cultura

O echipă de tineri băimăreni a lansat o piesă semnată la Voices Media, o casă de discuri națională

DJ Vianu(Alin Mihai Dunca) este un tânăr producător, chitarist și DJ din Baia Mare în vârstă de 25 ani, care prin talentul său reușește să transmită ascultătorilor un vibe fresh. A studiat la Liceul de Artă din Baia Mare, fiind pasionat de muzică, care de cele mai multe ori, este cel mai ușor mijloc de a te exprima. A avut o serie de colaborări în țară cu diverși artiști, printre care se număra și colaborarea cu DJ Dark.

Prin talent și multă muncă, DJ Vianu este foarte cunoscut pentru remixurile sale lansate pe YouTube, unde numărul de vizualizări crește de la o zi la alta, dar nu numai. Acesta s-a bucurat de un succes inedit și datorită diverselor clasificări în topuri la radio-uri internaționale.

În altă ordine de idei, lucrează alături de întreaga echipă Creative Production. Studiul muzicii încurajează munca în echipă și disciplină. Pentru că o orchestră, de exemplu să sune bine, toți cei implicați trebuie să se armonizeze și să colaboreze pentru un singur scop: performanța, fapt ce se poate abserva la această echipă, care pe zi ce trece obține tot mai multe realizări. Astfel, muzica îți dezvoltă abilități necesare în carieră. Te ajută să te focusezi pe “a face”, în opoziție cu  “a observa” și te ajută să performezi în medii variate, indiferent unde te afli.

DJ Vianu este producătorul piesei “Scenele cu noi”, piesă lansată în colaborare cu Nya. Această piesă,  “Scenele cu noi”, evidențiază trăirile interioare ale unui ‘’el’’ și o ‘’ea’’ care se despart, după ce au trăit o frumoasă poveste de dragoste.

Cei doi, ținerii Nya și DJ Vianu, prin talentul pe care îl au, au transpus într-un alt mod un finalul poveștii dintre protagonist, care merg în direcții diferite, nemaiavând un numitor comun.

Emoțiile cu care au cântat această piesă, putem spune că au fost constructive, deoarece talentul bate filmul. Piesa celor doi, este destinată publicului larg, având mare success în rândul tinerilor, regăsindu-se cu ușurință în ea.

Ambiția de care a dat dovadă tânărul chitarist se vede până și în planurile pe câte dorește să le îndeplinească în cel mai scurt timp. Acesta își propune să aibă o gamă largă de colaborări atât cu artiști naționali, cât și internaționali și cât mai multe piese lansate.

“Îmi doresc ca muzica pe care o fac să ajungă la cât mai multă lume, și-mi doresc alături de Nya și echipa Creative Production să realizăm tot ceea ce ne propunem și să ducem muzică băimăreana cât mai departe.”

Nya(Sonia Filip) este o tânără talentată, songwriter și solistă, care abordează mai multe genuri muzicale, dar cu toate acestea, ea preferă stilul Pop. Pasiunea Nyei pentru muzică s-a născut de la o vârstă fragedă, însă, cu toate acestea, a început să cânte în urmă cu 5 ani. Astfel, aceasta a urmat Școala Populară de Arte “Liviu Borlan” din Baia Mare. Dorind să își accentueze și să-și îmbogățească cât mai mult talentul, și mai exact, muzica, având diverse colaborări în țară, cu artiști locali și naționali.

De asemenea, a început să colaboreze cu echipa Creative Production, lucrând la mai multe melodii care urmează să fie lansate. Astfel, pe lângă compozițiile proprii, a înregistrat câteva cover-uri pe care le-a publicat pe YouTube, și cu care a intrat în topurile realizate de câteva radiouri naționale pentru artiști precum Carla’s Dreams sau Randi, chiar cel mai recent fiind la o piesă marca Famous Production: ”Ochii ăia verzi”.

Împreună cu DJ Vianu a lansat piesă “Scenele cu noi”, piesă cu un mare impact. În acest sens, pasiunea și talentul sunt regăsite atât în versurile, cât și în interpretarea sa. Vizualizările de pe Youtube și totalitatea feedback-urilor pozitive aduse la adresa piesei ”spun” un singur lucru: că acești tineri fac un lucru minunat.

Colaborarea dintre NYA și Dj Vianu a început în urmă cu 2 ani. Ambii având un mare potențial și bineînțeles, un mare talent, au reușit ca împreună să dezvolte o muzică bună. Orice lucru făcut cu plăcere este un lucru făcut bine.

Nya, fiind o persoană foarte ambițioasă, și-a propus ca în viitorul apropiat să aibă cel puțin un album și colaborări cu artiști internaționali. Orice persoană care este stăpână pe forțele proprii are planuri mărețe și lucruri pe care dorește cu ardoare să le facă posibile. În acest sens, putem observa că tânăra solistă este foarte capabilă să realizeze tot ce și-a propus, având o personalitate foarte puternică îmbibată cu mult talent.

”Sunt mândră că fac parte dintr-o echipă de tineri talentați, iar despre colaborarea cu DJ Vianu pot spune că mi-a adus primii pași spre succesul la care aspir.”

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *