Comunitate

NUNTA DE AUR – 123 de cupluri din Baia Mare si-au reinnoit juramintele la 50 de ani de casnicie (VIDEO)

 
 

Vezi VIDEO
123 de cupluri de varsta a treia din municipiul Baia Mare si-au reinnoit ieri, 24 septembrie, juramintele de iubire unul fata de altul. Acestea au dovedit ca dragostea si intelegerea exista si dupa 50 de ani de casnicie. Primarul Catalin Chereches si Consiliul Local al municipiului Baia Mare au organizat pentru ei un eveniment deosebit, in cadrul careia a fost celebrata „Nunta de Aur”. Manifestarea a facut parte din seria evenimentelor dedicate editiei din acest an a Festivalului Castanelor.

Evenimentul “Nunta de Aur” a avut loc la restaurantul Carpati din Baia Mare.

Embleme ale municipiului Baia Mare, toate cuplurile care au sarbatorit 50 de ani de casatorie au aratat ca dragostea, credinta dar si toleranta sunt secretele unei casnicii de durata. La brat, uniti de aceleasi sentimente ca in urma cu cinci decenii, seniorii si-au jurat inca o data iubire vesnica, reinnoindu-si juramintele.

“Au trecut foarte frumos acesti ani, prin bune, prin rele, dar au trecut. I-as sfatui pe tineri sa nu se desparta, sa fie tot timpul impreuna si sa fie fericiti cum am fost noi”, a spus una dintre doamnele care au sarbatorit 50 de ani de casnicie. 

“Este foarte bine. Dupa 50 de ani de casnicie inca o duc bine”, a spus unul dintre seniorii municipiului Baia Mare. 

Alaturi de ei a fost si primarul municipiului Baia Mare, Catalin Chereches. 

“Am vrut foarte mult sa vin sa va felicit ca sunteti un exemplu pentru orasul nostru, sunteti un exemplu pentru noi toti. Dupa un drum lung si agitat, intotdeauna cand vrei sa faci lucruri bune mai sunt si unii care nu sunt deloc foarte pozitivi si ne mai dau de lucru dar important e ca suntem aici impreuna. Va doresc multa sanatate si vreau sa va asigur ca tot ceea ce fac si pentru dumnevoastra si pentru oras fac cu foarte multa dragoste, cu foarte multa iubire si fata de oras si fata de baimareni. Asa cum dumneavoastra, fiecare dintre dumneavoastra, m-ati invatat prin exemplul pe care l-ati dat, in munca sau in familie, sa facem. Dumneavoastra sunteti cei care ati construit orasul dar dumneavoastra sunteti si cei care ne aratati ce inseamna demnitatea, ce inseamna verticalitatea, ce inseamna sa respecti omul, orasul si tara, ce inseamna sa lasi in urma ta lucruri frumoase si rezultate frumoase”, a declarat Catalin Chereches, primarul municipiului Baia Mare. 

Atmosfera a fost intretinuta de Ansamblul Folcloric National Transilvania, Fanfara Municipala Baia Mare, Corina Chiriac, Dumitru Dobrican dar si Adrian Daminescu. 

Surprizele s-au tinut lant pentru cuplurile care au sarbatorit la “Nunta de Aur”. Acestia au avut parte de o adevarata petrecere cu tort si solisti renumiti din tara.

Sursa: Simona Vasiac