Actualitate Cultura

”Next Generation”, la a XV-a ediție

În perioada 17 – 20 iulie are loc, la Baia Mare, concursul național de eseuri pe teme de consiliere în carieră intitulat ”Next Generation”, acesta fiind destinat elevilor de liceu din România și Ucraina.

Concursul se află la cea de-a XV-a ediție și este organizat de Ministerul Educației Naționale în parteneriat cu Municipiul Baia Mare, Instituția Prefectului Județului Maramureș, Consiliul Județean Maramureș, Centrul Județean de Resurse și Asistență Educațională, Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă, Direcția Județeană de Sport și Tineret și Consiliulul Județean al Elevilor Maramureș.

Scopul concursului este de a le permite participanților să-ți dezvolte personalitatea, prin participarea la diferitele activități din cadrul evenimentului: cursuri de dezvoltare personală coordonate de psihologi școlari, activități de socializare, ateliere interactive, de pictură, de fotografie, stand-up comedy etc. Organizatorii le-au pregătit participanților la concurs inclusiv vizite la mai multe puncte turistice din județ, printre care se află și Bârsana și Săpânța.

Ediția din acest an a adunat în jur de 100 de tineri atât din județul Maramureș, cât și din județele Neamț, Mehedinți, Argeș sau Tulcea, dar și din Ucraina.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *