Afaceri - Economic

NESANSA – Niciun maramuresean nu se regaseste pe lista de castigatori a ultimelor doua editii a Loteriei Bonurilor. Singurul pretendent la premiu a fosr descalificat (VIDEO)

Vezi VIDEO
Maramuresenii par a fi extrem de ghinionisti la bani. Asta pentru ca, la ultimele doua extrageri a Loteriei Bonurilor organizata de ANAF, niciun maramuresean nu a revendicat premiul. Nici pentru ultima extragere, cea de duminica, 2 septembrie, nu a aparut inca niciun maramuresean cu bon valid.

„La ultimele doua extrageri la Loteria Bonurilor nu am avut niciun castigator din Maramures, sumele au fost probabil prea mari, astfel incat noi nu am avut niciun castigator”, a declarat Elena Lengyel, seful Biroului Servicii pentru Contribuabili din cadrul Finantelor Maramures.

Daca la prima extragere maramuresenii care s-au prezentat cu bonuri castigatoare au fost de ordinul sutelor, la ultimele doua acestia au fost mai ghinionisti. Astfel, la extragerea din 1 iunie a fost selectionat si un viseuan intre cei 100, dar cei de la Antifrauda au decis sa-l descalifice.

„La primele extrageri am avut, in total, am avut revendicate 361 de bonuri. Din pacate, la a doua extragere, din cele 7 bonuri prezentate intre cei 100 de castigatori a fost ales un castigator din Viseu dar, din pacate, bonul lui a fost invalidat de cei de la Antifrauda astfel incat n-a intrat in posesia castigului”, a mai adaugat Lengyel.

Cea mai recenta extragere in cadrul Loteriei Bonurilor a avut loc duminica. Bonurile castigatoare la extragerea din 20 septembrie sunt cele emise in ziua de 5 august, cu valoarea de 320 de lei.

Fondul de premiere pentru extragerea lunara este de un milion de lei, suma din care vor fi acordate cel mult 100 de premii.

Sursa: Ana Pop