112

NATURA – Au schimbat motoarele utilajelor in mijlocul padurii, dar… le-au abandonat acolo

Plimbarea de duminica linistita pe Ignis a unor maramureseni le-a ramas intiparita in minte, nu de frumusetea locurilor, de aerul curat, ci de faptul ca “drujbasii” padurilor au un tupeu iesit din comun. Acestia au ajuns sa isi schimbe motorul de la vehicule in mijlocul padurii, fara sa le pese. Cu toate ca cititorul nostru a sunat la 112 si a anuntat ce se intampla, cu toate ca a primit asigurari ca un echipaj de politie se va deplasa la fata locului, in realitate insa, nimeni nu a miscat un deget.

Iata ce ne-a scris cititorul: “In mijlocul naturii aproape de Varful Ignis domnii care taie padurile fara mila isi schimba si motorul… tot in padure. Ca iubitor de natura si cetatean al acestui judet frumos ma doare sufletul sa vad cum curge ulei de motor in padure peste radacinile copacilor. Eu ca cetatean mi-am facut datoria si am anuntat politia. Va rog sa faceti si dvs. ca presa ceva! Am sunat la politie. Au spus ca trimit un echipaj din Ferneziu. Dar toata duminica cat am stat eu acolo nu am vazut urma de politie”.

Asteptam si de la alti cititori ai Emaramures.ro sa intre in actiune si sa ne semnaleze evenimentele care se petrec sub ochii lor. Puteti trimite text, foto, video pe adresa redactiei: [email protected]

Sursa: Emm