Sport

Naționala de handbal a României se luptă împotriva tuturor

Naţionala feminină de handbal a României a reușit o victorie dramatică în faţa Spaniei, cu scorul de 27-25 (10-12), marţi seara, la Nancy, în Grupa principală 2 a Campionatului European – EHF EURO 2018 din Franța. Urmând ca în această seară să întâlnească echipa națională a Ungariei.

Rezultatele pozitive din primele meciuri face ca naționala noastră să aibă prima șansă la calificare. Fetele antrenate de Martin Ambros se pot califica chiar dacă obțin un rezultat de egalitate împotriva Ungariei.

Teama vine însă din partea arbitrilor care și la această ediție a Campionatului European ne-au defavorizat total în unele meciuri, făcând să pierdem meciul cu Olanda.

Cu 6 goluri marcate din 8 aruncări marcate  în meciul cu Spania, Crina Pintea a fost declarată jucătoarea meciului, dar și ea  acuza arbitrajul: „A fost foarte greu  pentru că a trebuit să luptam împotriva tuturor. Este destul de greu să te lupți cu toți. O lupta foarte grea și împotriva arbitrilor. Important e ca am trecut peste și am câștigat.”, a spus Crina Pintea, la finalul meciului cu Spania.

De-a lungul timpului, naționala României s-a confruntat cu greșeli grave de arbitraj. Turneul de la Campionatul Mondial din 2005 fiind pierdut clar din vina arbitrilor. România trecând de toate adversarele fără nici o problemă, dar în finală a întâlnit țara gazdă, Rusia, care a fost total favorizată de arbitrii.

Sperăm în seara aceasta să trecem peste toate obstacolele și să obținem victoria împotriva reprezentativei maghiare.

Hai România!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *