Comunicate de presa

MOUNTAIN BIKE – Biciclistii sunt chemati la un maraton mountain bike, la Izvoare

Foto: biciclistCea de a 6-a editie a maratonului de mountain-bike ”MTB Maraton Baia Mare”, organizat de Asociatia Club Sportiv ”Mad Snails” Baia Mare, va avea loc la Izvoare in data de 7 iulie, la eveniment fiind invitati biciclisti din toata tara. Startul si sosirea au loc la Cabana Brazi 2. Genul competitiei este maraton de biciclete mountain-bike pentru diferite varste si categorii.

Astfel, maratonul are ca distante de concurs un traseu de 15 km denumit “Family Tour” (unde vor putea participa copii cu varsta maxima de 14 ani insotiti de minim un parinte sau tutore legal), un traseu hobby de 30 de km, semimaraton de 50 km si maraton de 100 km. Traseele de 50 si 100 de km au un grad de dificultate mediu spre avansat.

Inscrierile se pot face atat pe site-ul competitiei (www.mtbmaratonbaiamare.ro) cat si la parteneri: magazinul de biciclete Boneshaker – Str. Valea Rosie nr.13 si magazinul de echipament montan Alaska – Str. Culturii 4/1.

Taxa de participare la acest eveniment este de 50 de lei pana in data de 5 iulie sau 70 de lei pentru inscrieri la fata locului. Pentru categoria Family Tour taxa de participare este de 10 de lei/familie.

Mai multe informatii se gasesc accesand website-ul evenimentului:
www.mtbmaratonbaiamare.ro
Sursa: Mad Snails Baia Mare