112

Mort de beat la volan, a plonjat cu maşina în râu

Alcoolul şi şofatul nu sunt compatibile. Şi-a dat seama ade acest lucru un maramureşean din Poienile Izei care s-a urcat băut la volan şi a plonjat cu maşina în râul care trece prin localitate.

Evenimentul s-a petrecut în cursul serii de joi, 11 ianuarie, în jurul orei 22.00 când poliţiştii au fost sesizaţi că în Poienile Izei a avut loc un accident de circulaţie în urma căruia un autoturism a ajuns în râul din localitate.

Cercetările efectuate de poliţişti au relevat că un bărbat de 35 de ani, din Poienile Izei, care conducea un autoturism pe raza localităţii de domiciliu, a pierdut controlul direcţiei de deplasare, a părăsit partea carosabilă şi a intrat în coliziune cu un autoturism parcat regulamentar în afara părţii carosabile. În urma impactului, autoturismul acroşat a fost proiectat în râul din apropierea drumului public.

Şoferul vinovat de producerea accidentului a fost testat cu aparatul etilotest şi s-a constatat că avea o concentraţie de peste 0.60 mg/l alcool pur în aerul expirat. Din fericire nicio persoană nu a fost rănită.

Poliţiştii au întocmit dosar penal şi continuă cercetările urmând ca la finalizarea lor să fie dispuse măsuri legale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *