Monden

MONDEN – “Kim Kardashian a Chinei” s-a casatorit intr-o ceremonie extravaganta, cu 2.000 de invitati

Actrita, cantareata si modelul Angelababy, supranumita “Kim Kardashian a Chinei”, s-a casatorit cu iubitul ei, actorul Huang Xiaoming, intr-o ceremonie extravaganta, cu aproximativ 2.000 de invitati, care a fost transmisa in direct pe internet si a costat peste 27 de milioane de euro.

Angelababy, in varsta de 26 de ani, a stralucit la somptuoasa sa nunta cu unul dintre principalii actori din China, Huang Xiaoming, care a avut loc saptamana trecuta, la Shanghai, purtand o rochie creata pe parcursul a cinci luni de casa Dior, potrivit dailymail.co.uk.

La aceasta rochie de mireasa realizata din sute de metri de satin, organza si tul, Angelababy a asortat un inel cu un enorm diamant de sase carate creat de casa Chaumet, al carui pret este estimat la peste 1,3 milioane de euro.

Totodata, cei aproximativ 2.000 de invitati la aceasta ceremonie s-au putut bucura de un tort de peste 3 metri inaltime, in timp ce mii de trandafiri au impodobit Shanghai Exhibition Center, care a gazduit nunta. Costurile intregii ceremonii sunt estimate la peste 27 de milioane de euro, de peste doua ori mai mult decat nunta starletei Kim Kardashian cu rapperul Kanye West, care a avut loc anul trecut, la Florenta.

Inainte de aceasta ceremonie, care a fost transmisa in direct pe internet, mireasa si mirele au realizat cateva portrete in Paris, care au fost afisate in centrul care a gazduit nunta. Cuplul s-ar fi casatorit religios intr-o ceremonie privata, care ar fi avut loc in urma cu cinci luni.

Angelababy si-a inceput cariera ca model la varsta de 14 ani si, in prezent, este considerata una dintre cele mai mari celebritati din Asia.

Sotul ei, Huang Xiaoming, este unul dintre cei mai importanti actori din China, avand venituri anuale estimate la peste 9,5 milioane de euro. La randul sau, Angelababy are venituri anuale de 5,4 milioane de euro.

Angelababy are doar 3,5 milioane de persoane care o urmaresc pe platforma Instagram, comparativ cu Kim Kardashian, care are peste 49 de milioane de fani. Insa, pe versiunea chineza a Twitter, Angelababy are 58 de milioane de fani.

In ultima perioada, actrita chineza a fost in centrul unui scandal relatat de presa internationala, dupa ce a cerut sa fie supusa unei proceduri de examinare faciala pentru a demonstra ca nu a suportat interventii chirurgicale de corectare a trasaturilor fetei sale. Ea a dat in judecata un centru medical din Beijing pentru defaimare, dupa ce acest spital a pretins, intr-un mesaj publicat pe blogul institutiei, ca actrita ar fi suportat o astfel de interventie chirurgicala.

Sursa: Mediafax