Actualitate

MITING USL – Aproximativ 15.000 de oameni participa, printre care si Crin Antonescu si Victor Ponta

Aproximativ 15.000 de persoane participa, astazi, 22 iulie, la mitingul USL din Piata Unirii din Iasi, la care sunt prezenti presedintele interimar Crin Antonescu, premierul Victor Ponta si lideri USL.

La miting sunt prezenti, alaturi de Crin Antonescu si Victor Ponta, si liderii PDL Varujan Vosganian, Relu Fenechiu, Cristian Adomnitiei, liderul PC, Daniel Constantin.

Oamenii, care au venit cu autocare din mai multe judete ale Moldovei, scandeaza “Jos Basescu si au pancarte cu mesaje precum “Trimitem dictatorul cu vaporul”, “A mintit, demite-l”, “Da la referendum”.

Primul care s-a adresat oamenilor a fost primarul Iasiului, Gheorghe Nichita.

In deschiderea mitingului a avut loc un concert sustinut de trupa Vank.

Ministrul Justitiei, Titus Corlatean, le-a spus, duminica, 22 iulie, participantilor la mitingul USL de la Iasi, ca Traian Basescu “s-a folosit in mod rusinos si in interesul personal de sentimentele romanilor de peste Prut”, spunand ca acestia merita “un viitor european alaturi de Romania”.

Sambata, la Iasi, in Piata Palatului Culturii, a avut loc un miting al PDL, la care au participat peste 10.000 de persoane. La actiunea PDL au fost prezenti presedintele suspendat, Traian Basescu, care a venit impreuna cu sotia sa, liderii democrat-liberali si fostul premier Mihai Razvan Ungureanu.
Sursa: Mediafax