112

Misiune “specială” a poliţiştilor rutieri din Baia Mare – FOTO

navigate_before
navigate_next

Chiar dacă sunt mici, pot învăţa lecţia siguranţei! Şi curioşi şi interesaţi, dar mai ales fascinaţi de uniforma poliţiştilor şi autospeciala din dotarea Biroului Rutier Baia Mare, copiii din cadrul Grădiniţei Nr. 20 din municipiu au discutat ieri cu poliţiştii rutieri despre cum să circule corect, pe unde să traverseze strada, pe unde să se joace în siguranţă, de ce trebuie să stea în maşină pe locurile din spate şi să folosească centura de siguranţă.

Atenţia şi concentrarea pentru a răspunde corect la întrebările adresate s-au transformat într-o reală bucurie în momentul în care cei mici au fost lăsaţi să urce în autospeciala cu care au venit poliţiştii. Astfel, misiunea, una cu adevărat specială, s-a încheiat cu multe zâmbete şi îmbrăţişări, aspect ce subliniază încrederea pe care poliţiştii au câştigat-o, dar şi prietenia pe care au legat-o cu cei mici.

Pentru că siguranța rutieră a copiilor, categorie specială de participanți la trafic, constituie una dintre priorităţi, poliţiştii rutieri vor continua astfel de activităţi.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *