Sport x-Sport

MINIFOTBAL – Romania va juca finala miniEURO 2015

Nationala de minifotbal a Romaniei s-a calificat, sambata, in finala Campionatului European de la Vsar (Croatia), miniEURO 2015, dupa ce a invins Cehia cu scorul de 2-1, la loviturile de departajare, in penultimul act al competitiei.

La finalul timpului regulamentar scorul a fost egal, 1-1 (1-0), prin golurile inscrise de Razvan Radu (2), respectiv Cenek (25). Cehia a avut un om eliminat, Stanislav Marik, in min. 40. La loviturile de departajare, Mircea Popa si Gabriel Tanase au transformat pentru tricolori, iar Jan Koudelka pentru cehi. Au ratat Razvan Radu, respectiv Vit Turtenwald si Jaroslav Cerny.

In sferturi, Romania a invins Slovenia cu scorul de 4-1. Finala se va juca tot sambata, de la ora 22,00 (ora Romaniei), adversara tricolorilor fiind echipa gazda, Croatia, care a invins Bosnia la loviturile de departajare.

Romania a castigat toate cele cinci editii de pana acum ale Campionatului European de minifotbal: 2010 — in Slovacia, 2011 — in Romania, 2012 — in Republica Moldova, 2013 — in Grecia si 2014 — in Muntenegru.

Sursa: Agerpres