Sport

Minaur feminin, echipa începutului de an în România! Baia Mare a revenit pe podium în Liga Naţională

Echipa feminină Minaur Baia Mare a urcat pe locul 3 în Liga Naţională după ce a învins HC Zalău cu 23-21. Partida desfăşurată în Baia Mare este prima din etapa a 12-a în Liga Naţională de Handbal Feminin.

Minaur feminin este echipa începutului de an în România şi demonstrează o revenire spectaculoasă. Echipa a fost desfiinţată în vara anului 2017, dar s-a “reinventat” cu doi oameni deosebiţi la cârmă: Costică Buceschi şi Daniel Kotecz, fără a beneficia de sume foarte mari de bani sau nume grele.

Mai bine de o repriză fetele de HC Zalău, antrenate de Gheorghe Tadici, au condus în teren, dar băimărencele şi-au dovedit valoarea şi au învins. Cehoaica Rysankova a marcat 7 goluri, ea a fost foarte bine susţinută de Shteriova, iar Minaur a câştigat cele trei puncte cu care a urcat pe podium. Baia Mare a obţinut şase puncte mari în această săptămână, având în vedere că a învins şi Corona cu 27-24 , notează prosport.ro.

Până la finalul sezonului mai este cale lungă, dar Minaur a intrat deja în cursa pentru calificarea în cupele europene. În acest moment, clasamentul este cu Vâlcea lider – 30 puncte, urmată de CSM Bucureşti – 27 puncte şi Baia Mare – 19 puncte

Echipa manageriată de Daniel Kotecz, care deşi a fost obstrucţionat în activitate de către Consiliul de Administraţie al clubului şi de directorul Ionuţ Marta şi-a arătat valoarea reală, reuşind exclusiv prin muncă, fără scandaluri, să prindă un loc pe podium. În antiteză, echipa masculină de handbal se luptă cu mediocritate să prindă locul…8 deşi beneficiază de un buget aproape dublu faţă de fete. Îl putem “felicita” pe “marele director” Marta pentru “performanţa deosebită”.
Poate acum invidioşii şi cârcotaşii înţeleg că performanţele HCM-ului  nu au fost artificiale. Felicitări pentru reuşită Daniel Kotecz şi Costică Buceschi! Meritaţi! Legenda nu s-a împotmolit, Legenda merge mai departe!

Foto: Fan CS Minaur-feminin

4 Responses

  1. Echipa de mercenare care au castigat cu tinerele de la Zalau, toate romance cu ajutorul nemijlocit al celor doua arbitre , bine rasplatite de managerul Cotecz , substantial cat castiga un specialist de talie intr-o luna …! Halal rezultate cu 5 straine pe teren, impotriva unei echipe cvasi romaneasca cu tinre de 19-20 de ani !

  2. Mars ma.Baia Mare e o echipa tanara..FOARTE BUNA..bravo fetelor!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *