112

Militar găsit mort la ieșirea din unitate. Parchetul militar a deschis o anchetă

Maistrul militar clasa a II-a Miclea Alexandru, din cadrul Batalionului 206 Artilerie Antiaeriană “General Mihail Lăcătuşu” de la Ghimbav, Brigada 2 Vânători de Munte “Sarmizegetusa” din Braşov, a fost găsit decedat duminică, 30 septembrie, în jurul orei 10.00, la ieşirea din serviciul de zi pe punctul de acces în unitate.

Incidentul a fost constatat de către ofiţerul de serviciu pe unitate, care a aplicat de urgenţă procedurile cerute în această situaţie.

Astfel, a fost anunţat serviciul de ambulanţă la numărul unic 112, iar o echipă medicală s-a prezentat la locul incidentului şi a constatat că militarul a decedat în urma unei plăgi prin împuşcare în zona tâmplei.

De asemenea, a fost informat, conform procedurilor legale, Parchetul militar Braşov, care a deschis o anchetă pentru stabilirea circumstanţelor producerii evenimentului.

Maistrul militar clasa a II-a Miclea Alexandru avea 48 de ani, era căsătorit şi avea un copil. Militarul era angajat al batalionului din anul 2008 şi în Ministerului Apărării Naţionale din anul 1992. Militarul nu avea misiuni în teatrele de operaţii, iar la ultimul control psihologic din luna iulie 2018 a fost declarat apt.

La nivelul unităţii militare s-a constituit o comisie de cercetare internă.Militar

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *