Actualitate Comunitate

Mii de băimăreni au petrecut trecerea în 2019 în Piaţa Libertăţii – VIDEO

Mii de băimăreni au petrecut trecerea în anul 2019 în Piaţa Libertăţii. Municipalitatea a pregătit pentru ei un spectaculos foc de artificii dar şi un concert cu Anna Lesko şi Compact.


Alături de ei a fost şi Cătălin Cherecheş, primarul municipiului Baia Mare care le-a transmis şi un mesaj.

“Mi-am luat telefonul pentru că dacă ar fi să mă iau după unii dintre cei care lucrează în Primărie ar trebui să întârzii vreo două ore Revelionul şi arunci prefer să mă bazez doar pe mine şi doar pe dumneavoastră. Am venit aici de fiecare dată cu foarte mult drag, fiecare dintre noi, să arătăm că suntem o comunitate, să arătăm că suntem o familie şi mai mult decât atât, este a opta oară de când băimărenii se întâlnesc aici, în Inima oraşului, în Centrul istoric al municpiului Baia Mare”, le-a spus Cherecheş miilor de băimăreni aflaţi în piaţa Libertăţii.

Primarul le-a transmis şi un mesaj pentru anul care tocmai a început, un mesaj de suflet, un îndemn la iertare, iubire şi altruism.

 

“Iubirea, bunătatea, credința și speranța să ne ghideze pașii și în Noul An. 2018 să ne fie lecție, iar în 2019 să dăm mai mult, mai bun, să ne întrecem mereu pe noi și pe alții, doar așa vom evolua pe plan personal și profesional, pentru binele nostru, pentru binele familiilor noastre și pentru binele comunității.

Nici o secundă să nu uităm de Dumnezeu pe drumul nostru. Doar avându-L în suflet și preluând exemplul Său în faptele noastre vom avea parte de succes în tot ceea ce gândim și realizăm pentru cei din jurul nostru. Celor ce ne-au greșit să le dăruim iertarea, celor care ne susțin să le fim alături negreșit.

Să avem cu toții sănătate și putere de muncă, gânduri curate, să ne bucurăm unii de alții și împreună de minunata noastră comunitate. Dumnezeu să binecuvânteze Baia Mare și băimărenii și în Noul An. Vă doresc din suflet “La mulți ani”! Să ne revedem cu bine în 2019!”, a spus Cătălin Cherecheş.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *