Actualitate

METEO MARAMURES – Posibile averse si chiar grindina se anunta pentru azi in Maramures

Foto grindina - Rona de Sus - 20 mai 2010Pentru astazi, 11 iulie, meteorologii au prognozat ca vremea va ramane calda. Cerul va fi variabil, cu unele innorari dupa-amiaza si in a doua parte a noptii, cand pe arii restranse vor fi averse, insotite de descarcari electrice. Izolat vor fi conditii de grindina. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 28 si 32 grade Celsius, iar cele minime intre 14 si 19 grade Celsius.

Debitele si nivelurile cursurilor de apa din judet au fost in scadere, fara a fi semnalate probleme deosebite. Exploatarea acumularii Stramtori-Firiza se realizeaza in conditii de siguranta, iar coeficientul de umplere este de 90%.

La ora 9.00, termometrele aratau urmatoarele valori: 22 grade Celsius la Ulmeni, Somcuta Mare, Seini, Tautii Magheraus, Sapanta si Sacalaseni; 21 grade Celsius in Baia Mare si Baia Sprie; 20 grade Celsius la Borsa, Viseu de Sus, Dragomiresti, Salistea de Sus, Moisei, Cavnic, Baiut si Grosii Tiblesului; 19 grade Celsius la Sighetu Marmatiei si Ocna Sugatag.
Sursa: I.O.