Comunicate de presa

MESAJUL PRIMARULUI – Vezi mesajul lui Catalin Chereches de Ziua Internationala a Persoanelor Varstnice: “Respect si multumiri seniorilor comunitatii baimarene”

Ziua Internationala a Persoanelor Varstnice este un nou prilej pentru noi, cei tineri, sa le transmitem seniorilor baimareni gandurile si multumirile noastre sincere, alaturi de cordiale urari de sanatate. Dragi seniori ai comunitatii baimarene, este momentul potrivit sa va multumesc, inca o data, pentru exemplul pe care mi l-ati dat mie, primarul municipiului Baia Mare, dar si colegilor mei din administratia locala. Ne-ati oferit baza pe care sa construim si sa dezvoltam pe mai departe orasul nostru. Pentru ca dumneavoastra, seniorii municipiului Baia Mare, ati reusit, de cele mai multe ori prin puterea sacrificiului, sa construiti acest oras, sa ne oferiti educatia si climatul potrivit dezvoltarii generatiilor tinere, iar acum este datoria noastra sa continuam munca dumneavoastra. Si pentru toate acestea meritati respectul nostru, al tuturor!

Am demonstrat in ultimii patru ani si un pic ca impreuna putem sa facem lucruri la care altii nu au indraznit nici sa viseze. Am impus ordinea si curatenia in orasul nostru. Am construit, am reabilitat si am modernizat crese, gradinite, scoli si licee, dar nu am uitat sa ne concentram atentia si asupra nevoilor seniorilor nostri. Am facut pasi importanti pentru dezvoltarea infrastructurii, economiei, culturii si artei, a turismului, dar mai avem mult de lucru. Viitorul le apartine celor care respecta trecutul, dar indraznesc sa faca pasi curajosi pentru generatiile care vor veni. Si acestia suntem noi, baimarenii.

Doar impreuna, seniori si tineri, putem sa reusim in tot ceea ce ne propunem pentru comunitatea baimareana si orasul pe care atat de mult il iubim cu totii. Impreuna suntem puternici. Impreuna ne putem face auziti la nivel central si la nivel international. Impreuna reparam ceea ce altii au stricat. Impreuna dezvoltam pe toate palierele orasul nostru. Impreuna facem ce trebuie pentru baimareni, pentru orasul nostru, pentru viitorul copiilor nostri. Impreuna suntem Baia Mare!

Cu pretuire,

Catalin Chereches
Primarul Municipiului Baia Mare

Sursa: Emm