Comunitate

Mesajul polițistului blogger : ”Doamna ministru Carmen Dan, sper să începeți să faceți ceva pentru polițiști’

Reactiile in urma cumplitului incident din gara Burdujeni, Suceava unde un poliţist a fost înjunghiat în timp ce patrula singur, continuă să apară. Cea mai recentă vine din partea cunoscutului poliţist Marian Godină. Potrivit Digi 24 acesta susţine că incidentul din Gara Burdujeni din Suceava, unde un poliţist a fost înjunghiat mortal de un tânăr, este ”un caz izolat”, care nu putea fi prevenit nici dacă ministrul de Interne ar fi fost ”un absolvent de Harvard” sau poliţistul ar fi avut salariul mai mare, însă consideră că ministrul Carmen Dan ar trebui să înceapă să facă ”pentru poliţişti ceva mai mult decât a adresa mulţumiri” când îşi fac treaba şi condoleanţe când unul moare. Dealtfel  Godină a scris pe pagina sa de Facebook, că  mai mulţi colegi i-au cerut să posteze ”ceva dur” împotriva lui Carmen Dan, în urma cazului înregistrat la Suceava, însă consideră că nu poate ”da” în ministrul de Interne, folosindu-se ”în mod abject de o tragedie de pe urma căreia o familie întreagă suferă”.

”Dacă doamna Carmen Dan îi e antipatică cuiva, moartea unui poliţist aflat în timpul serviciului reprezintă un moment prielnic, bazat pe emoţia creată, pentru a-i cere acesteia demisia. De obicei fac asta cei interesaţi mai puţin de pierderea unui coleg şi mai mult de câştigarea unui capital de imagine”, susţine Godină citat de Digi 24.

De asemenea, Godină  i-a transmis  ministrului Carmen Dan că ar trebui să înceapă să facă ”pentru poliţişti ceva mai mult decât a adresa mulţumiri” când îşi fac treaba şi condoleanţe când unul moare.

”Iar dumneavoastră, doamna ministru Carmen Dan, deşi aţi spus că nu aveţi timp să citiţi ce postează Godină pe Facebook, sper să începeţi să faceţi pentru poliţişti ceva mai mult decât a adresa mulţumiri când ne facem treaba şi condoleanţe când unul dintre noi piere, pentru că am impresia că doar asta faceţi de când sunteţi ministru. Rămân la părerea că Statutul Poliţistului trebuie schimbat, că avem nevoie de legi care să ne protejeze mai mult şi că puteţi schimba asta. Că aveţi nevoie de timp pentru asta şi că nu puteţi face asta peste noapte, aşa cum aţi declarat, nu o cred, mai ales că ştiu că aţi semnat o OUG chiar peste noapte sau seară. Era chiar o OUG care proteja. Doar că îi proteja pe infractori, nu pe cei de partea legii”, mai afirmă poliţistul braşovean citat de Digi 24.

Poliţistul Sorin Vezeteu, în vârstă de 38 de ani a fost ucis în Gara Burdujeni din Suceava, joi seară, fiind înjunghiat de un tânăr de 23 de ani, care i-a aplicat mai multe lovituri de cuţit.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *