Monden

MESAJ PAPAL – “Wake Up!”, primul LP aprobat de Vatican cu discursuri ale Papei Francisc pe ritmuri pop si rock

Mesajul de speranta, credinta si unitate transmis de suveranul pontif cu prilejul recentei vizite in SUA va continua sa fie raspandit sub forma unui album de muzica pop-rock intitulat “Wake Up!”, scrie UPI.com. Vaticanul a aprobat productia LP-ului, care va insemna o colaborare muzicala a cancelariei papale cu casa de discuri Believe Digital.

Discul va include discursuri sustinute in limbile spaniola, italiana, portugheza si engleza, reflectand tematici diverse precum pacea, demnitatea, saracia. Acestea vor fi inregistrate pe fundaluri sonore de pop, rock sau cantece gregoriene. Discul, ce va fi lansat oficial la 27 noiembrie, contine 11 “piese” si se pot lansa precomenzi pe platforma digitala de muzica iTunes, iar prima “melodie” “Wake Up! Go! Go! Forward!” a fost deja incarcata pe serviciul SoundCloud.

Papa Francisc a parasit duminica Statele Unite, dupa o vizita istorica de sase zile in care suveranul pontif a atins mai multe subiecte sensibile, cum ar fi imigratia, protectia mediului sau protejarea familiei.

Sursa: Agerpres