112

Mesaj fără precedent de la Poliţia Română: “Te vom găsi! Ești prioritatea noastră!”

Mesaj fără precedent de la Poliţia Română. Oamenii legii din Bucureşti desfăşoară o acţiune de amploare pentru a găsi un pedofil. După ce anchetatorii au scotocit într-o zonă de 50 străzi în jurul locului unde a avut loc atacul şi au audita mai multe persoane, au dat  publicității noi imagini cu agresorul, surprinse de camerele de supraveghere. Acestea au fost postate pe paginade Facebook a Poliţiei Române cu mesajul: “Te vom găsi! Ești prioritatea noastră!”

 

Parchetul face apel ca persoanele care au informaţii de interes să apeleze numărul de urgenţă 112, potrivit unui comunicat de presă al Ministerului Public.

Sâmbătă, Parchetul de pe lângă Tribunalul Bucureşti şi Serviciul Omoruri din cadrul Poliţiei Capitalei au preluat efectuarea urmăririi penale în cauză, cercetările iniţiale fiind efectuate de Secţia 22 Poliţie, notează Digi24.ro.

Au fost extinse cercetările iniţiale, fiind identificate şi cercetate criminalistic alte zone în care autorul agresiunii a fost prezent. De asemenea, au fost efectuate investigaţii într-un perimetru extins – 50 de străzi, dintre care 9 principale, respectiv aproximativ 200 de blocuri. Au fost identificate alte 25 de camere de supraveghere video în perimetrul de interes, imaginile fiind ridicate în vederea exploatării, potrivit comunicatului.

Sunt de asemenea verificate informaţiile cu privire la persoane ale căror semnalmente corespund cu cele ale autorului.

Doi copii, de cinci şi nou ani, au fost agresaţi sexual, vineri, în liftul unui bloc din Capitală. Incidentul a fost surprins de camerele de supraveghere din lift.

Când au scăpat, copiii au povestit părinţilor ce au păţit, iar aceştia au depus o plângere la Secţia 22 din Capitală.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *