Comunitate

Medicii de familie la miting ! Maramureșul va avea reprezentanți la protestul din capitală

Medicii de familie şi pacienţi din toate judeţele ţării vor protesta, in 15 noiembrie ,  în capitala, faţă de situaţia actuală a sistemul de sănătate, în special faţă de problema birocratizării, dar şi faţă de lipsa posibilităţii de a elibera anumite reţete, astfel încât bolnavii să nu mai fie nevoiţi să alerge de la un medic specialist la altul.

 

„Este o modalitate prin care noi încercăm să explicăm şi să atragem atenţia politicului că suntem o categorie de medici care asigurăm 70% din serviciile medicale şi în acest moment suntem trataţi cu o neglijenţă şi cu un dispreţ maxim’ spun reprezentantii medicilor de familie .

Maramuresul va fi reprezentat la protest de o delgatie formata din cinci persoan, dupa cum arata presedintele Societatii judetene de medicina familiei, dr. Gheorghe Lascu . Acesta mai  arata ca protestul se va desfaura intre orele 11.00 si 15.00 , revendicarea majora fiind ” Normalitate pentru Sanatate”.

Reamintim ca la inceputul lunii noiembrie medici de familie au pichetat Prefectura Maramure si  Casa Judeţeana de Asigurări de Sănătate, unde au şi depus un memorii  prrin care si-au facut publice nemultumirile si revendicarile.

 

 

 

foto:arhiva

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *