Comunitate

Maramureșenii, interesați de o carieră în poliție

Maramureşenii manifestă interes deosebit  pentru a intra în rândul poliţiştilor. Dovada in acest sens statisticile intocmite dereprezentantii Inspectoratului judetean de Politie Maramures  potrivit carora pana in , 22 noiembrie, nu mai putin de 320  de persoane s-au înscris pentru a susţine examenul de admitere din ianuarie 2018 la Şcoala de Agenţi de Poliţie „Vasile Lascăr” Câmpina și Şcoala de Agenţi de Poliţie „Septimiu Mureşan” Cluj-Napoca.

Reamintim celor interesaţi că se pot înscrie până pe 05 decembrie, când este ultima zi de înscrieri.

Condiţiile legale de participare, etapele de recrutare şi selecţie şi alte informaţii utile se găsesc pe site-ul Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Maramureş, respectiv https://www.politiaromana.ro/ro/cariera/admitere-2018.

Înscrierile şi depunerea dosarelor de candidat se efectuează în zilele lucrătoare, între orele 09.00 – 15.00, la sediul Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Maramureş, din municipiul Baia Mare, str. 22 Decembrie, nr. 37 – Serviciul Resurse Umane, telefon 0262-207.711, de unde pot fi obţinute şi alte relaţii suplimentare.

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *