112

Maramureşean fără permis prins la volanul unei maşini pline cu ţigări de contrabandă

Un maramureşean s-a ales cu doar penal, după ce a fost prins de poliţiştii de frontieră în timp ce conducea o maşină burduşită cu ţigări de contrabandă, fără să deţină permis de conducere. Incidentul a avut loc pe DN 18, pe rază localităţii Rona de Sus. Poliţişti de fontiera au observat în trafic un autoturism de teren marca Jeep Grand Cherokee, înmatriculat în Anglia şi având suspiciuni că transporta ţigări de contrabandă, l-au urmărit.După aproximativ 2 km, maşină de teren a oprit brusc, din ea ieşind doi bărbaţi care au încercat să fugă.Au fost însă prinşi şi identificaţi că fiind cetăţenii români A.H. şi V.D., în vârstă de 29, respectiv 23 de ani, ambii domiciliaţi pe rază jud. Maramureş.

În urmă controlului amănunţit efectuat asupra autoturismului, poliţiştii de frontieră au descoperit sub bancheta din spate şi în portbagaj, cantitatea de 1.000 pachete ţigări, de diferite mărci, de provenienţă ucraineană, în valoare de 11.700 lei.

De asemenea, în urmă verificărilor specifice efectuate, lucrătorii noştri au constatat că şoferul nu deţinea permis de conducere.

În cauza, poliţiştii de frontieră au întocmit lucrare penală sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de contrabandă şi conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană care nu posedă permis de conducere, iar autoturismul marca Jeep, în valoare de 9.200 lei a fost indisponibilizat la sediul poliţiei de frontieră până la finalizarea cercetărilor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *