Administratie

MARAMUREȘ – Sistem de videoconferință în 37 de primării

La ședința cu secretarii de unități administrativ-teritoriale, prefectul județului Maramureș, Vasile Moldovan, a declarat că la nivelul județului se află în derulare un program pentru instalarea unui sistem de tehnologie a comunicațiilor la primării:

“Pentru o mai bună comunicare cu unitățile administrativ-teritoriale există în implementare un sistem de videoconferință la nivelul primăriilor. Oficiul Județean de Telecomunicații Speciale Maramureș asigură sprijinul logistic pentru instalarea sistemului, iar primăriile și consiliile locale pun la dispoziție fondurile necesare pentru achiziționarea echipamentului necesar.”

În continuare, prefectul Vasile Moldovan a subliniat importanța comunicării eficiente cu administrația publică locală:

“Sistemul este în curs de implementare la 37 de unități administrativ-teritoriale. Este o oportunitate de a comunica mai rapid și eficient cu administrația publică locală, de a gestiona situațiile de urgență, respectiv de a desfășura, în sistem de videoconferință, ședințe de lucru. De asemenea, după implementare vom putea evita deplasarea în Baia Mare a secretarilor unităților administrativ-teritoriale, a spus prefectul de Maramureș.”

Instituția Prefectului – Județul Maramureș

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *