Comunitate

MARAMUREȘ – Pompierii au intervenit în 6 situații de urgență

În intervalul 30.11-03.12.2017, pompierii maramureșeni au intervenit la 6 situații de urgență.

Vineri, 01.12., pompierii băimăreni au intervenit pe strada Europa pentru a lichida un incendiu izbucnit la niște deșeuri menajere. Flăcările au mistuit circa 600 kg de deșeuri menajere.

Sâmbătă, 02.12., pompierii militari din cadrul Pichetului Târgu Lăpuș, împreună cu S.V.S.U. Lăpuș, au lichidat un incendiu izbucnit la acoperișul unei locuințe din localitatea Lăpuș. În urma incendiului au ars circa 70 de metri pătrați din acoperișul de lemn al casei , s-au degardat diverse obiecte de mobilier și circa 50 de metri pătrați de tavan.

Tot sâmbătă, pompierii băimăreni au lichidat un incendiu de deșeuri menajere. Au ars circa 500 kg de deșeuri.

Duminică, 03.12., pompierii borșeni, împreună cu pompierii voluntari din Moisei, au lichidat un incendiu izbucnit în localitatea Moisei la acoperișul unei case. Focul a mistuit circa 45 de metri pătrați de acoperiș din lemn și diferite bunuri din casa.

Tot ieri, pompierii din cadrul Detașamentului ”Căpitan Marchiș Adrian” Baia Mare au intervenit pe strada Brândușelor din Baia Mare, unde coșul de fum al unei case a fost cuprins de flăcări. Din fericire, a ars doar funinginea din coșul de evacuare al fumului.

Personalul S.M.U.R.D. Maramureș a intervenit în cazul a 58 de urgențe medicale, după cum urmează: S.M.U.R.D. Baia Mare 25 de cazuri, Sighet 11, Fărcașa 10, Cavnic și Bogdan Vodă câte 5 cazuri, Iar Borșa și Vișeu de Sus cate un caz fiecare.

Inspectoratul pentru situații de urgență “Gheorghe Pop de Băsești” al județului Maramureș

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *