Administratie

CJ MARAMUREȘ: Bugetul aeroportului, majorat cu 5 milioane de lei

Azi, 22 decembrie, de la ora 12:00, Consiliul Județean Maramureș s-a întrunit într-o ședință extraordinară, pentru a aproba majorarea bugetului de venituri și cheltuieli al Aeroportului Internațional Maramureș cu suma de 5 milioane de lei.

Din Fondul de rezervă bugetară al Guvernului, prevăzut în bugetul de stat pe anul 2017, în bugetul de venituri și cheltuieli al județului Maramureș a intrat suma de 5 milioane de lei pentru finanțarea lucrărilor la Aeroportul Internațional Maramureș.

Un alt proiect aprobat a fost cel de validare a rectificării bugetului propriu al județului Maramureș cu suma de 247 de mii de lei.

Ședința a început cu un moment de colinde oferit de soliști ai Ansamblului Folcloric Național ”Transilvania” care, la fel ca în anii trecuți, au venit să vestească consilierilor județeni nașterea Mântuitorului Isus Hristos.

Președintele Consiliului Județean Maramureș, Gabriel Zetea, a mulțumit în numele instituției pentru momentul prezentat de reprezentanții Ansamblului Transilvania.

În încheierea ședinței extraordinare a Consiliului Județean, președintele executivului i-a invitat pe toți consilierii județeni să participe atât la premierea sportivilor, cât și a olimpicilor, acțiuni care au avut loc în holul Palatului Administrativ, precum și la evenimentul ”Crăciun în Maramureș”, care se desfășoară sâmbătă, 23 decembrie, cu începere de la ora 10:00, la Muzeul Satului din Baia Mare.

Biroul de presă al Consiliului Județean Maramureș

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *