Actualitate Comunitate

Mănăstirea din Maramureș unde copiii vin cu drag. În fiecare sâmbătă zeci de copii vin să învețe lucruri bune – FOTO

În epoca vitezei și a Internetului, într-o comunitate din Maramureșul voievodal, copiii se adună la fiecare final de săptămână la mănăstire. Starețul Teofil Pop de la Mănăstirea „Adormirea Maicii Domnului” din Moisei reușește să-i mobilizeze pe cei mici în acțiuni dintre cele mai diverse.

navigate_before
navigate_next

„O data cu începerea Postului Mare reluam activitățile dedicate copiilor și tinerilor din zona Mănăstirii Moisei. Așadar programul catehetic “Lăsați copiii sa vina la Mine”, își redeschide activitatea în data de 16 martie 2019 începând cu orele 10.00 la Mănăstirea Moisei. Vă așteptam pe toți pentru a petrece un timp de rugăciune, de învățarea lucrurilor noi și de prietenie.Post ușor și cu folos!”, anunță preoții.

navigate_before
navigate_next

Copiii și adolescenții socializează, se joacă, învață multe lucrui noi, urmăresc filme sau fac diferite activități care țin de îndemânare. Pentru a face cât mai atractive aceste acțiuni, preoții participă activ alături de copii la toate aceste activități.

Copiii comunității sunt foarte încântați de timpul petrecut la mănăstire și la fiecare final de săptămână se adună din ce în ce mai mulți.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *