Monden

MAMICA VIP – Penelope Cruz asteapta un al doilea copil

Penelope Cruz La mai putin de doi ani de la nasterea primului copil, Leo, se pare ca Penelope Cruz este din nou insarcinata. Desi nu se asteptau, ea si Javier Bardem sunt deosebit de fericiti, scrie news-de-stars.com.

Sarcina i-a surprins pe cei doi soti, afirma postul TV Antena 3, care a anuntat vestea in direct. Informatia ar proveni de la un apropiat al actorilor si de la un membru al echipei care a filmat un clip publicitar cu Penelope Cruz.

Actrita ar fi dupa primul trimestru de sarcina, iar nasterea ar urma sa se petreaca la sfarsitul anului. Presa spaniola a incercat sa obtina o confirmare de la regizorul Pedro Almodovar, insa acesta nu a raspuns ziaristilor care i-au pus intrebari pe acesta tema.

Penelope Cruz si Javier Berdem s-au casatorit in 2010 si au avut repede un baietel. Inainte, ei turnasera in ‘Vicky, Cristina, Barcelona’.

Penelope Cruz figureaza pe afisul celui mai recent film al lui Woody Allen, ‘To Rome with Love’, iar Javier Bardem face parte din distributia urmatorului ‘James Bond’, ‘Skyfall’, in care interpreteaza personajul rau.

Sursa: Agerpres