Monden

LUMEA FILMULUI – Iubita lui Jim Carrey a murit. Tanara s-ar fi sinucis dupa ce actorul ar fi parasit-o

Cathriona White, iubita actorului american Jim Carrey, a murit la varsta de 28 de ani, trupul sau neinsufletit fiind descoperit, luni noaptea, in locuinta sa din Los Angeles, California, informeaza tmz.com. Potrivit tmz.com, tanara irlandeza s-ar fi sinucis la cateva zile dupa ce s-a despartit de iubitul ei, actorul Jim Carrey. Trupul neinsufletit al femeii, de profesie make-up artist, a fost descoperit luni noaptea, in casa sa din Los Angeles, California, de politisti, care au primit un telefon de la doi dintre prietenii acesteia, care s-au deplasat la resedinta sa, pentru a vedea daca tanara se simte bine.

O sursa a declarat pentru TMZ ca, inainte de a se sinucide, tanara i-ar fi lasat un bilet lui Jim Carrey. Potrivit unor surse din domeniul judiciar, Cathriona White ar fi decedat din cauza unei supradoze de medicamente, indicii in acest sens fiind descoperite langa corpul sau neinsufletit.

Cathriona White si Jim Carrey aveau o relatie amoroasa din anul 2012, insa actorul in varsta de 53 de ani ar fi parasit-o pe aceasta pe 24 septembrie.

Canadianul Jim Carrey a devenit cunoscut la inceputul anilor ’90, datorita rolurilor din filmele “Ace Ventura: detectivu’ lu’ peste” si “Masca”. El a devenit primul actor care a primit un salariu de peste 20 de milioane de dolari, in 1996, gratie peliculei “Tipu’ de la cablu”. Starul canadian s-a remarcat si in alte comedii cu mare succes de casa, precum “Tantalaul si Gogomanul/ Dumb And Dumber”, “The Truman Show”, “Eu, cu mine si Irene”, “Dumnezeu pentru o zi” si “Yes Man – Un cuvant poate schimba totul”.

Sursa: Mediafax