Anunturi - Informatii Utile

LUCRARI – S.C. VITAL S.A intrerupe furnizarea apei potabile marti, 13 octombrie 2015

Avand in vedere necesitatea executarii lucrarilor de cuplare a conductei magistrale de apa potabila cu diametrul de 800 mm, S.C. VITAL S.A intrerupe furnizarea apei potabile incepand de marti seara – 13 octombrie 2015, ora 20.00 si pana miercuri dimineata – 14 octombrie 2015, ora 08.00.

Vor fi afectati de lipsa apei potabile utilizatorii din urmatoarele zone: cartierul Vasile Alecsandri, cartierul Depozitelor, zona Industriala Vest, zona Industriala Est, cartierul Progresului, zona Dealul Grosilor. Nu vor avea apa la robinete nici baimarenii de pe strazile: Oborului, Electrolizei, Ariesului, Mihai Eminescu, Universitatii, Tebea, Targului, Cireselor, Energiei, Berzei, Hortensiei, Serelor, Barbu Stefanescu Delavrancea, Rozelor, Republicii, Muncii, Marasesti, Macului.

In intervalul de timp mai sus mentionat se va sista furnizarea apei si in localitatile: Tautii de Sus, Satu Nou de Sus, Satu Nou de Jos.

De asemenea, pe perioada executarii lucrarilor pot aparea disfunctionalitati in furnizarea apei: presiune scazuta, apa cu turbiditate ridicata la consumatorii din localitatile: Grosi, Ocolis, Chechis, Dumbravita, Carbunari, Rus, Sindresti, Unguras, Berinta, Catalina, Coltau, Sacalaseni, Culcea, Coruia, Coas, Curtuiusu Mic, Copalnic Manastur si Carpinis.

Lucrarile executate fac parte din cadrul Programului Operational Sectorial de Mediu, contractul de lucrari MM-CL-07 “Reabilitarea si extinderea conductelor de aductiune, a rezervoarelor de apa, a statiilor de pompare, a retelei de distributie si a retelei de apa uzata in Baia Mare – Est.

“Societatea VITAL S.A. solicita intelegere din partea utilizatorilor pentru disconfortul creat. Totodata, rugam toti consumatorii afectati de aceasta intrerupere sa-si asigure necesarul de apa pentru perioada mentionata.

Pentru informaţii suplimentare sau alte sesizari , utilizatorii pot suna la Dispeceratul S.C.VITAL S.A. tel: 0262 212550; 0262 215150, *1,*2.

Va mulṭumim pentru intelegere”, scrie pe site-ul SC Vital SA.

Sursa: Emm