Actualitate

Loteria Bonurilor, o nouă extragere

O nouă extragere în cadru Loteriei Bonurilor este programată să se desfăşoare duminică 23 iulie.  A doua etapă de selecţie a celor 100 de câştigători la extragerea lunară a Loteriei bonurilor fiscale din data de 18 iunie a.c., la care au participat bonurile emise în perioada 1 – 31 mai 2017, fondul de premiere este de un milion de lei.

În prima etapă a extragerii lunare, au fost desemnate ca fiind câştigătoare bonurile fiscale emise în data de 30 mai 2017, cu o valoare de 59 de lei.

Cum numărul celor care au revendicat premiul este mai mare decât al numărului maxim de premii stabilit prin lege, se organizează o nou extragere, care va desemna  cei 100 de câştigători, dintre cei 417 care au depus cerere de revendicare a premiului.

După stabilirea celor 100 de bonuri fiscale câştigătoare, acestea vor fi centralizate şi transmise în termen de două zile către ANAF în vederea încărcării rezultatelor în “Baza de date privind Loteria bonurilor fiscale”, respectiv pentru verificarea autenticităţii bonurilor fiscale câştigătoare de către Direcţia Generală Antifraudă Fiscală, prin direcţiile regionale antifraudă fiscală.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *