Actualitate

Loteria bonurilor – extragere pentru desemnarea câştigătorilor

A  doua etapă de selecţie a celor 100 de câştigători la extragerea lunară a Loteriei bonurilor fiscale din data de 16 iulie a.c., la care au participat bonurile emise în perioada 1 – 30 iunie 2017, va fi organizata  in 27 august. Si de aceasta data fondul de premiere pentru această extragere este de un milion de lei.

În prima etapă a extragerii lunare, au fost desemnate că fiind câştigătoare bonurile fiscale emise în dată de 26 iunie 2017, cu o valoare de 20 de lei.

După centralizarea bonurilor fiscale câştigătoare, depuse în termenul legal de 30 de zile, a rezultat un număr de 1659 cereri de revendicare, fiind depăşit astfel numărul maxim de premii stabilit prin lege (cel mult 100 de premii).

Drept urmare în 27 august va avea loc o nouă extragere , menită să stabilească cele 100 de bonuri fiscale câştigătoare, care vor fi centralizate şi transmise în termen de două zile către ANAF în vederea încărcării rezultatelor în “Baza de date privind Loteria bonurilor fiscale”, respectiv pentru verificarea autenticităţii bonurilor fiscale câştigătoare de către Direcţia Generală Antifraudă Fiscală, prin direcţiile regionale antifraudă fiscală.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *