Actualitate

LOCURI DE MUNCA – Numarul joburilor disponibile in judet a crescut in aceasta saptamana

Oferta de joburi disponibile in Maramures a crescut fata de saptamana trecuta cu 10 locuri de munca. Potrivit reprezentantilor Agentiei Judetene pentru ocuparea Fortei de Munca Maramures, in aceasta saptamana au fost declarate vacante 212 posturi, cele mai multe fiind si de aceasta data in confectii si in servicii.

Din cele 212 posturi vacante, 104 sunt in industria confectiilor. Se cauta muncitori necalificati in domeniu (33), operatori confectioneri (47), dar si confectioneri articole piele si inlocuitori, prelucratori in industria textila si confectioneri asamblori articole din textile (24).

Alte 20 de posturi sunt disponibile in servicii, unde se fac angajari pentru ajutor ospatar, barmani, bucatari, chelneri si cameriste la hotel. In aceasta saptamana sunt vacante si joburi pentru cate un agent comercial, agent de securitate, agent vanzari, dar se mai cauta si cosmeticieni, coafori, spalatori de vehicule, reprezentanti comerciali, soferi, zidari si merceologi.

La mare cautare raman si casierii (7), lucratorii comerciali (4), strungarii (6), tamplarii (12). Pentru cei cu studii superioare sunt vacante locuri de munca in meseriile de inginer constructii civile, industriale si agricole, inginer instalatii pentru constructii, inginer mecanic, inspector resurse umane si contabil.
Sursa: Camelia Tocaci