Actualitate Politica

Liviu Marian Pop, din nou Ministrul Educației

Zilele trecute, Liviu Marian Pop a primit votul de încredere al colegilor săi din Comitetul Executiv Național al PSD pentru a deveni, din nou, Ministrul Educației. În acest sens, joi, 29 iunie, în cadrul unei întâlniri la sediul Ministerului Educației din București, omul politic maramureșean Liviu Marian Pop și-a preluat mandatul de ministru de la fostul deținător al portofoliului, Pavel Năstase. Mandatul acestuia din urmă a durat aproximativ 6 luni, până la căderea Guvernului Grindeanu.

Pop spune că această funcție îl onorează și îl obligă în același timp să lupte pentru găsirea de soluții viabile atât pentru elevi și studenți, cât și pentru profesori. Acesta promite că va duce educația la loc de cinste, întrucât o vede ca pe un pilon deosebit de important al unei societăți deschise și sănătoase.

În perioada 16 mai – 29 iulie 2012, Liviu Marian Pop a fost ministrul interimar al Educației, Cercetării și Tineretului, perioadă în care acesta ar fi desființat comisia care analiza teza de doctorat a fostului prim-ministru Victor Ponta, acuzat de plagiat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *