Monden

Linkin Park–mesaj omagiu pentru Chester Bennington

La mai puţin de o săptămâna de la pierderea solistului Chester Bennington, membrii formaţiei rock Linkin au postat pe reţelele de socializare un mesaj emoţionant, aducându-i un omagiu solistului lor.

„Inimile noastre sunt sfâşiate. Şocul durerii şi de negare continuă să străbată familia noastră, pe măsură ce ne confruntăm cu ceea ce să întâmplat”, începe scrisoarea.
„Ne-ai schimbat vieţile poate chiar mai multe decât ai realizat”, a scris formaţia în scrisoare. „În ultimele zile, am văzut o revărsare a iubirii şi a sprijinului, atât din partea publicului, cât şi din partea persoanelor private, din întreagă lume. Talinda şi familia apreciază mesajele şi vor că lumea să ştie că tu eşti cel mai bun soţ, fiu, şi tatăl, şi familia nu va mai fi niciodată întrega fără ţine”.

„Încercăm să ne reamintim că demonii care te-au luat de la noi au fost întotdeauna parte a afacerii. La urmă urmei, modul în care cântai despre acei demoni a făcut pe toată lumea să se îndrăgostească de ţine de la bun început. Fără teamă i-ai pus pe tapet, ne-ai adus împreună şi ne-ai învăţat să fim mai umani”, se mai scrie în mesajul formaţiei.
”Dragostea noastră pentru realizarea şi interpretarea muzicii este de neînlocuit. Şi, deşi nu ştim în ce direcţie ne va purta viitorul, ştim că viaţă fiecăruia dintre noi a fost îmbunătăţită de ţine. Mulţumim pentru acest cadou. Te iubim şi ne lipseşte atât de mult”.

Biroul din Los Angeles County Coroner a anunţat că Bennington şi-a luat propria viaţă joia trecută, dar date concrete nu vor fi făcute publice până la finalizarea autopsiei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *