Actualitate

LEGATURA TAIATA – Traian Basescu nu mai are acces la serviciile de comunicatii speciale

Foto Traian Basescu - Tanjaua de la Hoteni 2009 (c) eMaramures.roServiciul de Telecomunicatii Speciale (STS) informeaza ca vineri, 20 iulie, incepand cu ora 18.00, la solicitarea presedintelui interimar Crin Antonescu, a luat masura intreruperii serviciilor de comunicatii speciale utilizate de presedintele suspendat Traian Basescu.

“Am adresat astazi (vineri, 20 iulie – n.r.) o dispozitie directorului STS, domnul Marcel Opris, in care i-am cerut sa ia de indata masurile pentru a se reintra in deplina legalitate, adica intreruperea functionarii acestui serviciu special pentru o persoana privata”, a spus Crin Antonescu, intr-o declaratie facuta la Palatul Cotroceni.

Antonescu a aratat ca legea este lege si se aplica, “nu dupa cum crede Traian Basescu, nu dupa cum da ordine verbale din masina, de pe gard sau din alta parte, Traian Basescu, ci in conformitate si litera si spiritul acesteia”.

Antonescu a mai spus ca pe el personal nu il intereseaza cate telefoane speciale au la dispozitie Traian Basescu sau oamenii din jurul sau si ca “poate sa aiba si o mie”.

Presedintele interimar a explicat ca protectia la care are dreptul Traian Basescu, pe deplin, prin lege, este “deplin asigurata”.

Foto: Arhiva (c) emaramures.ro
Sursa: Mediafax